Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa FeCierta-kennelin sivuille!

 

Joitakin mietteitä ennen ostopäätöstä…

 

Rekisteröity pentu takaa parhaiten, että emo ja pentu ovat saaneet hyvää hoitoa osakseen kotona, madotukset ja rokotukset ovat kunnossa ja pennut ovat saaneet luotua kontakteja eri eläimiin ja ihmisiin sekä sosiaalistuneet eri ympäristöihin.

Jo yhden ihmisen työpanos pentujen maailmaan saattamisessa ja kaikenkattavassa hoidossa ruokailuista sosiaalistamiseen on melkoisen suuri.
Kun yrittää parhaansa ja haluaa pennulle hyvän elämän, ei pentua voi luovuttaa vain esimerkiksi värin perusteella. Toiveita kuullaan mutta pennun tarpeet menevät edelle. Ehkä juuri tästä pentueesta löytyy tai ei löydy se teidän oma pentu ja silloin on maltettava odottaa ja kuulostella kenellä olisi vastata teidän ja koiran tarpeisiin parhaiten.

Mieti, mitä aiot harrastaa pennun kanssa ja tarjota sille aktivointina, millaisen kodin tarjoat ja millaista elämää haluat ja aiot koirasi kanssa viettää. Millaiseen koulutukseen olet valmis koirasi kanssa. Jos koira on aktiivinen ”moottori” eikä pääse tyhjentämään päätään jonkin harrastuksen parissa, se purkaa energiansa todennäköisesti mm. kotiisi ja huonekaluihisi. Jos et itse opettele ja opeta koirallesi sääntöjä koirakoulussa taitavien kouluttajien opastuksella, saattaa koirastasi pian löytyä vaikka remmirähjääjä ja remmissä vetäjä. Jos esimerkiksi eroahdistusta esiintyy tai muita käytökseen liittyviä ongelmia, saat jo alusta alkaen kouluttajan kautta parhaat vinkit käyttöön ja sammuttaa ei toivottuja käytöksen muotoja. Kun on saanut luotua kontaktin ja yhteistyön alkuun hyvän kouluttajan kanssa, on aina helpompi ottaa yhteyttä ja kysyä asioista.

Ehkäpä hyvissä ajoin etukäteen hyvin pohdittu ja lopulta hyvin toteutettu suunnitelma vie parempiin tuloksiin ja voit nauttia koirastasi enemmän ja mennä sen kanssa kaikkialle sen käyttäytyessä mukavan mallikkaasti, olet silloin itsekin koirastasi iloinen ja ylpeä.

Ennen lopullista ostopäätöstä käy katsomassa pentujen oloja meillä ja emoa!
Seuraa pentuja ja emoa niiden parissa sekä kaikkia yhteisiä touhujamme.